Menu
Public medewerkers 3
Werken bij

Over passie en collegialiteit

Waar wij warm voor lopen? Voor er persoonlijk toe doen; in een informele sfeer en samen met plezierige collega’s en opdrachtgevers. Voor werk dat zakelijk ergens over gaat. Voor de inhoudelijke en intellectuele uitdaging en ontwikkeling en voor langdurige relaties met onze opdrachtgevers.

Ook lopen wij steeds weer warm voor de jaarlijkse Singelloop, de dagelijkse gezamenlijke lunch, de zomerbarbecue, het eindejaarscabaret, de vrijdagmiddagborrel of voor dat een-op-een coachingsgesprek dat je net even nodig had.

Diversiteit heeft bij ons meerdere betekenissen. Wij komen overal vandaan. Verschillende culturen, verschillende provincies, verschillende studies, verschillende persoonlijkheden en verschillende geloven. Er is geen ideaalprofiel of een perfect cv voor ‘dé Significanter’.

In een ding geloven wij allemaal: collegialiteit staat voorop. Werken met elkaar en met de opdrachtgever is nu eenmaal leuker vanuit gelijkwaardigheid en betrokkenheid.

Daarnaast vinden wij elkaar in onze gedrevenheid. Wil je ertoe doen, dan pak je de verantwoordelijkheid om er iets goeds van te maken. Of het liefst nog iets beters, want onze kwaliteit en onze werkwijze zijn de redenen waarom wij jarenlange relaties met onze opdrachtgevers hebben opgebouwd.