Menu
Significant In Facts
Nieuws

Significant Insights heeft In-Facts ontwikkeld

Speciaal voor klanten van Significant Synergy is er de tool In- Facts ontwikkeld door Insights.

In-Facts maakt inkoopbeslissingen meer data-gedreven, doordat er gebruik wordt gemaakt van analyses en templates. De klaargezette analyses in In-Facts bieden klanten een spend analyse en een doorkijk in verschillende sectoren. Door een slimme verrijkingstool kunnen bij grote datasets de spend analyses periodiek automatisch uitgevoerd worden. Waardoor er snel een overzicht ontstaat met heldere inzichten.

De templates zijn in samenwerking opgezet met onze collega’s van Significant Synergy en zijn volledig gecheckt op wetgeving en jurisprudentie. Daarmee borgen we niet alleen de inhoudelijke kennis, maar zorgen we er ook voor dat onze klanten altijd over de correcte informatie en formats beschikken voor nieuwe aanbestedingen.

Ten slotte blijven we oog hebben voor nieuwe relevante doorontwikkelingen. Komend semester werken we bijvoorbeeld aan een uitbreiding van functionaliteiten van het In-Facts platform. Houd onze website en LinkedIn pagina in de gaten voor meer informatie.

Hoe hebben we bovenstaande ontwikkelingen gerealiseerd?

We gekozen om te werken met de Cloud omgeving van Microsoft Azure. De beschikbare kennis voor Cloud engineering hadden wij initieel niet intern beschikbaar. Het is daarom een uitdaging geweest om onze wensen te concretiseren. Ook kon documentatie ons niet altijd voorzien in het maken van de juiste keuzes. Gelukkig werd dit opgelost door de komst van een Solution Architect bij Insights. Hierdoor hebben wij een gedegen platform uitgewerkt en uitgedacht. Daarmee blijft de veiligheid van data en webapplicaties gewaarborgd.

Daarnaast hebben we een cloud-omgeving opgericht. Dit leidt tot de groei van ontwikkelaars van snelle prototypes, naar een stevige productiestraat. Onze data en applicaties gaan niet alleen door deze productiestraat, maar beschermen ook gegevens van het publiekelijk internet.

Wij zetten hiermee stappen in de ontwikkeling, zonder dat het eindproduct gehinderd wordt. In plaats van Data Lakes te omarmen, hebben we gekozen voor Data Warehousing met de beproefdeDatavault methodologie. Onze webdeveloper heeft de ontwikkeling van de webapplicatie op zich genomen en is de kracht achter het inkoopportaal In-Facts.

Nieuwsgierig naar meer informatie of wil je direct een demo aanvragen?

Dat kan via de aparte website: In-Facts – Inkoopportaal.
Bij vragen of opmerkingen, neem dan contact op met Jonathan Rienstra.